Residence Hotel Eden

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Andalo

Residence Hotel Eden: Rekreační pobyt 7 nocí

    Itálie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Andalo, Paganella
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel Eden

Hotel Eden ***S je rodinný wellness hotel ležící 600 metrů od centra turistického městečka Andalo a 200 metrů od lyžařských sjezdovek Paganella. Nabízí elegantní ubytování v komfortních pokojích a apartmánech, restauraci, bar, wellness a fitness centrum, dětský koutek s hlídáním, lyžárnu a WIFI. Poblíž hotelu je zastávka bezplatného skibusu.

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v komfortně zařízených pokojích a apartmánech. Pokoje jsou laděné do pestrobarevných tonů a jsou vybavené tradičním dřevěným nábytkem. Součástí výbavy je koupelna se sprchovým koutem, vysoušeč vlasů, šatní skříň, televize, telefon, trezor, minibar (v některých pokojích), balkón (téměř ve všech pokojích), parketová podlaha a internetové připojení WIFI. Rodiny s dětmi se mohou ubytovat v moderně zařízených apartmánech s ložnicí a obývací částí s kuchyňským koutem. Součástí výbavy apartmánů jsou župany a pantofle.

Gastronomie

Typická italská i mezinárodní jídla můžete ochutnávat v hotelové restauraci. Snídaně se podávají formou bohatého bufetu. Zahrnují ovocné šťávy, bio produkty, domácí dezerty, jogurty, cereálie a ovocný koutek. Večeře jsou výběrem ze tří menu doplněným o bohatý bufetový stůl s předkrmy, saláty a domácím pečivem. Jednou týdně se zde koná typická trentinská večeře při svíčkách.

Pro děti je zde připravená odpolední svačinka v miniklubu ve formě koláčků, chleba namazaného nutellou a ovocných šťáv.

Na aperitiv láká hotelový Garden Lounge Bar.

Wellness centrum

Příjemné chvilky relaxace si můžete užívat v hotelovém wellness centru s finskou saunou, tureckou lázní, soft saunou, ledovou kabinou, zážitkovými sprchami a relaxační kabinou s himalájskou solí. Hned u wellness centra se nachází dobře vybavené fitness centrum.

Děti

Hotel je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Pro rodiny s dětmi jsou zde k dispozici rodinné pokoje, speciální dětské menu, baby klub s dozorem pro děti od 1 do 4 let v hodinách od 9:00 do 16:00 (v zimě) a od 9:30 do 14:00 (v létě) a miniklub pro děti starší 4 let s dozorem v hodinách od 9:00 do 22:00 (v zimě) a od 9:30 do 14:00 / 16:00 do 22:00 (v létě). Samozřejmostí je možnost zapůjčení všeho potřebného včetně postýlek, přebalovacích pultů, ohřívačů lahví, dětských židliček, kočárků, dětských batůžků nebo jízdních kol s dětskou sedačkou. V restauraci najdete dětské prostírání, příbory a omalovánky.

Před hotelem je prostorná zahrada s dětským hřištěm,

Sport a rekreace

Andalo je ideální volbou pro milovníky aktivní dovolené v kterémkoliv ročním období. V zimě si kromě alpského lyžování můžete vyzkoušet vzrušující jízdu zasněženými lesy na horském kole, strávit příjemné chvíle nakupováním na typických vánočních trzích nebo se zúčastnit čokoládové show Eurochocolate, která se koná v Andalu.

Lyžařské středisko Andalo Paganella je vyhlášeným rezortem v Trentinu. Norský lyžařský tým si vybral Paganella Ski jako své tréninkové centrum v Evropě. Lyžovat zde můžete na  50 km sjezdovek s 1 100 metry převýšení a garancí kvalitního sněhu díky umělému zasněžování.  Z horní stanice Paganelly se můžete kochat úchvatnou scenérii Dolomit a výhledem na Gardské jezero. V Andalu je řada lyžařských škol s kvalifikovanými učiteli a průvodci, sněhové minikluby a půjčovny sportovního vybavení.

Vleky jsou vzdáleny 200 m od hotelu Eden a přímo v obci se nacházejí dvě lyžařské výcvikové sjezdovky, na které se dostanete bezplatným městským skibusem.

V létě můžete vyrazit na pěší túry a cyklovýlety  a prozkoumat pohádkově krásné okolí.

Hotelové služby a vybavení

Součástí hotelové výbavy je dále recepce, úschovna zavazadel, výtah, lyžárna, lyžařská škola (za poplatek), služba praní a žehlení a internetové připojení WIFI v celém hotelu.

Zvířata

Pobyt se zvířetem je možný na vyžádání a za příplatek.

Parkování

Své vozidlo si můžete zdarma zaparkovat před hotelem.

Destinace

Lyžařské středisko Paganella patří mezi menší, ale za to velmi dynamicky se rozvíjející alpská střediska s moderní infrastrukturou. Leží v srdci Brentských Dolomit severně od Trenta. Středisko nabízí perfektně upravené převážně modré a červené sjezdovky s umělým zasněžováním, moderní lanovky, snowpark, možnost večerního lyžování, 4 zábavní parky pro děti a pestrou nabídku restaurací a apres ski barů. Z vrcholu hory Paganella (2 125 m. n.m) se naskýtá nádherný výhled na jezero Garda a horské masivy Brenta. Lyžaři mohou využít kombinovaného skipasu Dolomiti Superskirama a lyžovat na celkem 380 km sjezdovek v 8 různých střediscích.

O kvalitách tohoto střediska svědčí i fakt, že se stal evropskou tréninkovou základnou pro norský a americký lyžařský tým. Každoročně se zde pořádá Evropský pohár slalomu žen.

Mezi hlavní střediska patří Molveno, Fai della Paganella a Andalo. Střediska jsou vzájemně propojena.

Andalo

Mezi vrcholky Dolomit Brenta a borovicovými lesy hory Paganella se nachází horská vesnice Andalo. Leží  v nadmořské výšce 1040 m n. m v širokém spojovacím sedle mezi údolími Val di Non a Banale.

V létě je ideální pro pěší turistiku, jízdu na horském kole nebo na koni. V zimě nabízí přes 40 km perfektně upravených sjezdovek. Dále můžete navštívit Andalo Life - rozsáhlý  moderní sportovně-rekreační komplex o rozloze 100 000 m2, který zahrnuje: zimní stadion, konferenční centrum, bazény, park, tenisové kurty, fotbalové hřiště, hřiště na petanque, basketbalové hřiště, jezdecké centrum, horolezeckou tělocvičnu a kemp.

Lyžařské informace

Paganella - Andalo

Poloha: 1 040 - 2 125 m (převýšení 1 085 m)

Celková délka sjezdovek: 40 km (11 km modrých, 27 km červených, 2 km černých)

Celkový počet vleků: 14 + 5 dětských vleků a koberců

Běžařské trasy: 2 km

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Residence Hotel Eden ***
Vzdálenost od sjezdovky: 350 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 211 973
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací