Hotel Pravets Golf & Spa Resort

  Bulharsko, Pravets

RIU PRAVETS RESORT - golf

    Bulharsko, Pravets
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Riu Pravets je luxusní resort, který se nachází na břehu obrovského jezera ve městě Pravets v Bulharsku , jen pár minut od hlavního města Sofie. Tento hotel nabízí vynikající sportovní vyžití, jako je stolní tenis, posilovna, golf a lázeňské centrum s VIP SPA areálem včetně sauny, parní lázně, kosmetického salonu a masáží. Jedná se o výborný čtyřhvězdičkový hotel ležící v klidné, pohledné lokalitě, který se vyznačuje vysokou úrovní služeb a dobrým vybavením, mezi něž patří i golfové hřiště.

Vybavení pokoje

V tomto hotelu najdeme luxusní pokoje a to typu Deluxe a Junior Suite, ve kterých najdete veškerý potřebný komfort. Mezi standardní vybavení pokojů Deluxe patří nastavitelná klimatizace, satelitní televize, vysokorychlostní připojení k internetu, telefon s přímou volbou, pracovní stůl s lampou, minibar, bezpečnostní schránka,koupelna s WC, vysoušeč vlasů a balkon. velká část pokojů disponuje výhledem na hory nebo jezero.

Stravování

K hotelovému vybavení patří dvojice restaurací (hlavní bufetová a gurmánská) podávající výběr z mezinárodní kuchyně, několik barů, noční klub
Snídaně je možné donést do pokoje

Sport a zábava

Bazén
Fitness
Lázeňský/wellness balíček
Relaxační místnost
Parní sauna
Wellness vybavení
Zábaly těla
Peeling
Péče o tělo
Salón krásy
Bar v bazénu
Ručníky k bazénu/ na pláž
Krytý bazén (po celý rok)
Turecká/parní lázeň (za poplatek)
Lázně a wellness
Solárium (za poplatek)

Pro děti

Venkovní dětské hřiště
Herna
Dětský bazén

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pravets Golf & Spa Resort ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 725 022
dnes 8–19 h

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací