Hotel San Vincenzo

  Itálie, Sicílie, Letojanni

3/5

SAN VINCENZO

    Itálie, Sicílie, Letojanni
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

velmi pěkný hotel s výbornou polohou přímo u pláže a pár minut pěší chůze od světoznámé Taorminy je ideálním místem pro strávení příjemné dovolené.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky Standard, balkon, výhled na moře. Standard dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek, SPR+WC, fén, TV/SAT, minibar, trezor, klimatizace, připojení na internet. Superior dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek, SPR+WC, fén, TV/SAT, minibar, trezor, klimatizace, připojení na internet, balkon. Deluxe dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek, SPR+WC, fén, TV/SAT, minibar, trezor, klimatizace, připojení na internet, balkon a výhledem na moře.

Postýlka

na vyžádání pro dítě do 3 let, 7 €/den.

Stravování

snídaně formou švédského stolu.

Služby

recepce, restaurace, bar, terasa s výhledem na moře, sluneční terasa.

Parkování

u hotelu (do vyčerpání míst).

Vzdálenost od centra

2 km.

Vzdálenost od pláže

přímo u pláže.

Pláž

písečná, plážový servis (1 slunečník + 2 křesla/ pokoj) zahrnut v ceně pobytu.

Zvíře

nepovoleno.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel San Vincenzo ****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: 20 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 248 328
dnes 8–19 h

Hodnocení

26. nejlepší hotel v destinaci Sicílie

3/ 5 2 recenzí

Lenka B. duben 2016 Prehliadka hotela. Hotel sa nachádza v letovisku Letojanni, pár kilometrov od historického mesta Taormina /cca. 4km/. Je to mestský hotel pri ceste a... celá recenze

Lenka B. duben 2016 Mestský hotel - rodinná atmosféra. Hotel sa nachádza v letovisku Letojanni, pár kilometrov od historického mesta Taormina /cca. 4km/. Je to mestský hotel pri ceste a... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-san-vincenzo-sicilie-italie-z2248328/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací