Hotel Schuhmann

  Itálie, Kampánie, Paestum

SCHUHMANN

    Itálie, Kampánie, Paestum
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Příjemná dovolená ve slunné Kampánii

Zveme Vás na krásnou dovolenou do slunné Kampánie. Je na vás jakou dopravu si zvolíte. Nejoblíbenější volbou je doprava VLASTNÍ. Kvalitní dálnice přes Rakousko a Itálii vás dovedou až na místo. Cestou se múžete zastavit třeba v Benátkách, nebo v Pise, a určitě v Říme ... Na místě pak autem pohodlně zajedete třeba do Neapole, k Vezuvu, nebo do Sorrenta, odkuď se múžete trajektem přesunout na Capri. K dispozici je i doprava pro náročnější klientelu - LETECKY - rychle, pohodlně, komfortně. Cestujte s námi a dopřejte si dovolenou na úrovni.

Letecká doprava

Za asi 2 hodiny jste na místě. Na letišti v Neapoli Vás čeká náš řidič s autem pouze pro Vás. Nejste vázáni na jiné klienty ani žádnou skupinu. Servis je zajištěn speciálně pro Vás. Řidič Vás odveze přímo na hotel. V den návratu Vás vyzvedne na recepci a odveze k odletu. V ceně je obsaženo: letenky, místenky, poplatky, zavazadla a návazný transfer.

Ubytování a strava

Hotel je situován u rozlehlého pobřežního lesa přímo u několik kilometrú dlouhé, krásné, písečné pláže s mírným vstupem do moře. Okolí přímo svádí k dlouhým procházkám a výletúm. Pokoje jsou moderní, pohodlné s výhledem po okolí. Všechny mají bezplatné wi fi, sat TV, vlastní koupelnu, fén, toaletu, toaletní potřeby, ručníky a osušky. Minibar na pokoji - jeho obsah, není v ceně zájezdu a skonzumovaný tovar nutno recepci zaplatit v den odchodu z hotelu. Strava se podáva v rozsahu polopenze (plná možná za příplatek) na krásné kryté terase s výhledem na moře. Jinou stravu během dne, nebo večer, si lze zakoupit přímo v hotelu nebo v okolí. Místo je vhodné zejména pro páry, dvojice, dospělé klienty, kteří mají zájem o poklidné místo, kde si múžou v klidu a v přírodě dokonale odpočinout ... múžete si v místních restauracích dopřát i originální italskou (neapolskou) pizzu a milovníci vína si během pobytu múžou dopřát i místní špičkové víno Lacryma Christi (slzy Kristovy) dopěstováno na úrodných svazích Vesuvu. Místo je vhodné i pro seniori.

Program a výlety

Program během pobytu si organizujete sami, nejste vázáni na žádnou skupinu. K nejoblíbenějším cílúm patří jednoznačně Paestum - místní památky a chrámy. Oblíbené jsou i projížďky na kole po okolí (kola si lze zapújčit v hotelu). Náročnější si pak múžou pújčit auto a vybrat se věhlasným italským pobřežím Amalfi až do Sorrenta. Z místního malého přístavu v Sorrentu trajektem na ostrov Capri. A za návštěvu jistě stojí i samotná Neapol, vykopávky v Pompejích, nebo nenáročný turistický výstup na sopečný kužel Vesuvu. Možností je opravdu hodně, záleží pouze na Vás. Jsme přesvedčeni, že zde prožijete krásnou a nezapomenutelnou dovolenou.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Schuhmann ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 154 633
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-schuhmann-kampanie-italie-z2154633/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací