Hotel Sealife Resort & Spa (ex Seaview Calodyne)

  Mauricius, Severní pobřeží, Calodyne

SEALIFE RESORT - EX-SEAVIEW CALODYNE LIFESTYLE RESORT

    Mauricius, Severní pobřeží, Mauritius
Tento hotel není aktuálně v nabídce

POLOHA: Resort vyšší kategorie se nachází na písečné pláži v severovýchodní části ostrova Mauricius. Hotel je vkusně zasazen do tropické zahrady, jejíž okolí tvoří písečná pláž a průzračná tyrkysová laguna.
UBYTOVÁNÍ: Design pokojů je inspirován prostředím ostrova, zvláště pak nábytek, který je v typickém tropickém stylu. Ubytování je zajištěno v 82 pokojích, jejichž součástí je klimatizace, koupelna, trezor, TV/SAT a balkon či terasa s výhledem na bazén nebo do zahrady.
VYBAVENOST HOTELU: Kromě recepce mohou hosté využít směnárnu, úschovnu zavazadel, trezor, službu hlídání dětí, pokojový servis, konferenční místnost a 2 restaurace.
SPORT A ZÁBAVA: Hotel disponuje širokou nabídkou sportovních aktivit, od jízdy na vodních lyžích, šnorchlování, potápění, jízdy na plachetnicích, kite surfing, rybaření, až po jízdu rychlolodí nebo jízdu na kajaku. Hosté mohou odpočívat na pláži, u bazénu nebo přímo v hotelovém spa centru při některé z nabízených relaxačních procedur. V resortu se nachází půjčovna kol i aut. Pro nejmenší je k dispozici mini club.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sealife Resort & Spa (ex Seaview Calodyne) ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 052 212
dnes 8–19 h

Mauricius

Exotických destinací s krásnými plážemi a průzračným mořem je na světě hodně, Mauricius však mezi nimi stále vyniká mimořádně kvalitními službami. Ať si chcete splnit svůj životní sen a dopřát si opravdu luxusní dovolenou za ekonomickou cenu, Mauricius vás nezklame. Rozsáhlé hotelové komplexy s lázeňskými centry, golfovými hřišti a vysokým standardem služeb i hotýlky střední kategorie splní vaše představy o lenošení na bílých plážích. Ani ti aktivnější z vás nebudou zklamáni, možnosti vyžití jsou stále bohatší, vybírat si můžete z mnoha druhů doplňkových aktivit a fakultativních výletů. Velkou výhodou, která přispěje k vaší maximální relaxaci, je i minimální časový posun, bohaté možnosti leteckého spojení a po celý rok velmi dobré klimatické podmínky.

Mauricius - více informací