Sifawy Boutique Hotel

  Omán, Maskat [Muscat], Jebel Sifah

Hotel Sifawy Boutique

    Omán, Maskat [Muscat], Jebel Sifah, Maskat
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • butikový hotel v novém letovisku
  • služby all iinclusive
  • WiFi zdarma
Letovisko

Muscat - Jebel Sifah

Umístění

Butikový hotel situovaný u přístavu, který obklopuje pohoří Hajar, se nachází v nově vzniklém letovisku Jebel Sifah, které nabízí krásné pláže s bílým pískem, tyrkysovou vodou, 9jamkové golfové hřiště a přístav. Letovisko nabízí restaurace, nákupní možnosti i noční život. Do Muscatu je to cca 45 km, na letiště cca 80 km.

Pláž

Soukromá pláž s bílým pískem se nachází v docházkové vzdálenosti od hotelu. Slunečníky a lehátka zdarma. Bar na pláži v rámci All inclusive.

Hotel

Hotel nabízí 68 pokojů, recepci, hlavní restauraci, cukrárnu, 3 a la carte restaurece (za poplatek), bar na pláži, bar u bazénu, venkovní bazén s vířivkou, dětský bazén, fitness, wellness. WiFi zdarma.

Pokoje

Pokoje Sifawy room s možností jedné přistýlky (dítě do 5,99 let nemá nárok na lůžko) a výhledem na bazén mají vlastní příslušenství (WC, koupelna, vysoušeč vlasů), balkon, individuálně ovladatelnou klimatizaci, trezor, minibar, telefon, TV, set na přípravu kávy/čaje, WiFi zdarma.
Pokoje Deluxe Suite s výhledem na bazén za příplatek. Tyto pokoje jsou prostornější a nabízí přistýlku také pro dospělého.
Pokoje Marina Suite s výhledem na přístav s oddělenou částí na spaní za příplatek.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře formou bufetu, nealkoholické a vybrané alkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Rekreace

Fitness, kulečník
Za poplatek: golf, vodní sporty na pláži.

Informace

Delegát je pro klienty pouze na telefonu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sifawy Boutique Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 550 812
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-sifawy-boutique-muscat-oman-z2550812/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Omán

Přijměte pozvání do sultanátu Omán s hlavním městem Muscat na východním cípu Arabského poloostrova. Omán je cestovatelským zážitkem – nabízí vynikající klima, bohatou kulturu a mnohé turistické cíle, bělostné písčité pláže a moderní služby. Po celé věky byl Omán pro cestovatele zcela nedostupnou zemí. Snad právě proto jsou zde ve velké míře zachovány typicky arabské prvky, které přes současnou moderní kulturu naleznete nejen v náboženství a architektuře, ale hlavně v denním životě zdejších obyvatel. Obrovské bohatství získané díky těžbě ropy, jejíž zásoby jsou však přece jen omezené, bylo investováno do nových hotelů a kvalitních turistických služeb, takže dnes vítá Omán cestovatele z celého světa.

Víza
• mohou turisté vyřídit elektronicky - přes webovou stránku https://evisa.rop.gov.om (pouze v angličtině)
• nebo po příletu do destinace

Omán - více informací