Sineva Park Hotel (ex PrimaSol)

  Bulharsko, Svatý Vlas

5/5

Hotel SINEVA PARK

    Bulharsko, Svatý Vlas
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel SINEVA PARK

Poloha: Hotel je ideálně situován v rychle se rozvíjejícím, avšak klidnějším letovisku Sveti Vlas, cca 800 m od jeho centra s řadou obchůdků, restaurací, taveren a necelé 4 km od rušného a hojně navštěvovaného Slunečného pobřeží. Nejen Slunečné pobřeží, ale i 10 km vzdálený starobylý Nesebr, jsou snadno dostupné hotelovým minibusem či místní autobusovou dopravou, zastávka autobusu cca 200 m od hotelu.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, bezbariérový přístup, WiFi přístup na internet zdarma (v lobby baru a v prostoru recepce), klimatizovaná restaurace, bazénový snack bar, bazénový bar, lobby bar, venkovní bazén (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma), dětský bazén, multifunkční sportovní hřiště, dětský klub, dětské animační programy, dětské hříště s vybavením, fitness, plážový volejbal, fotbal, aerobic, vodní polo, konferenční místnost, denní a večerní programy, parkoviště. Za poplatek: trezor na recepci, disco, úschovna zavazadel, internetový koutek, ručníky u bazénu, služba praní a žehlení, obchod se suvenýry, 4x denně minibus na Slunečné pobřeží a do Nesebru, půjčovna aut, tenisový kurt, minigolf, stolní tenis, šipky, petánque, billiard, sauna, masáže, salon krásy (manikúra, pedikúra, kadeřnictví).

Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky s výhledem na bazén jsou vybaveny individuálně ovládanou klimatizací, satelitní TV, telefonem, ledničkou, koupelnou se sprchou a WC, balkonem se stolkem a židlemi.

Strava: Program all inclusive (7.30-23.00) zahrnuje snídaně (7.30-10.00), pozdní snídaně (10.00-11.00), obědy (12.30-14.30) a večeře (18.30-21.00) formou bufetu, lehké občerstvení v průběhu dne ve snack baru (11.00-18.00), zrmzlina (7.30-23.00), káva, čaj a zákusky (15.00-17.00), neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů v bazénovém baru a lobby baru (9.00-23.00).

Pláž: Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře leží cca 50 m od hotelu. Za poplatek: lehátka a slunečníky, ručníky, vodní sporty (surfing, vodní lyže, paragliding, jízda na banánu).

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování, stravu ultra all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku.
  • 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku.
  • 11x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku.
  • 10x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění

Informace o zájezdu

Pořadatel: ANCORA-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26866641.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel SINEVA PARK ****
Lokalita dle pořadatele: Burgas, Sveti Vlas
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sineva Park Hotel (ex PrimaSol) ***
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 609 627
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Svatý Vlas

5/ 5 4 recenzí

SYLVA červen 2015 Pohodová dovolená. KLIDNÁ A POHODOVÁ DOVOLENÁ PRO VŠECHNY VĚKOVÉ KATEGORIE.... celá recenze

Velimanda červen 2015 Báječná dovolení. Čistý a klidný hotel, velmi příjemný personál a moc dobře tu vaří. Na rozdíl od Slunečního pobřeží je zde klid. Všude udržovaná ze... celá recenze

Lenka červenec 2014 Ideální pobyt pro rodiny s dětmi. Hotelový komplex tvoří dva hotely - Primasol Sineva Park a Primasol Sineva Beach. Sineva Beach je přímo nad pláží, hosté hotelu Si... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel SINEVA PARK
    Bulharsko, Svatý Vlas

Cena
14 231 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 609 627

Zájezd

osoba na pevném lůžku
0
14 231 Kč
dospělá osoba na přistýlce
0
13 341 Kč
dítě 2-12 let na přistýlce
0
8 990 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
1 290 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
14 000 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v jednom směru - osoba
0
910 Kč
příplatek za nadváhu zavazadla nad 23 kg (23,1-32 kg) - v obou směrech - osoba
0
1 820 Kč