Grand Waterworld Makadi Hotel

  Egypt, Hurghada, Makadi Bay

3/5

Grand Waterworld Makadi

    Egypt, Hurghada, Makadi Bay
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis hotelu

OBROVSKÝ AREÁL BAZÉNŮ S VLNOBITÍM, VODOPÁDY A AQUAPARKEM
CK MAXI KINDER CLUB A BABY SERVIS
RODINNÉ RESTAURACE S DĚTSKÝM BUFETEM
ČESKY/SLOVENSKY HOVOŘÍCÍ DELEGÁT
BEZPLATNÉ WI-FI PŘIPOJENÍ V LOBBY

prohlédněte si Grand Waterworld Makadi na našem videu

Poloha:

Hotel leží na okraji letoviska Makadi Bay. Je přímo propojen s hotely Grand Makadi, Makadi Palace, Makadi SPA. Je vzdálený od centra Hurghady 35 km a od mezinárodního letiště v Hurghadě 25 km. Nachází se přímo na přírodní písečné pláži s překrásným výhledem na záliv Makadi Bay. Moře s korálovým útesem a tropickými rybami je ideálním místem pro šnorchlování a potápění.

Vybavení:

K hotelu patří vstupní hala s 24hodinovou recepcí, lobby, terasa na slunění, soustava různých bazénů – Aquaplay (v zimě vyhřívaný), relaxační bazén (vyhřívaný v zimě), bazén s vlnobitím*, 5 tobogánů a dětský vodní svět.
Plážové osušky jsou připraveny v praktické plážové tašce přímo na pokoji. Je zde k dispozici zdravotník, pokojový servis, kurzy potápění a windsurfing.

Pláž:

Dlouhá soukromá přírodní písečná pláž leží přímo před hotelem. Lehátka, matrace, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma. Vstup do moře je pozvolný přes vyhrazené koridory nebo přes korálový útes či nedaleké molo.

Pokoje:

Junior Suite:
prostorný a luxusně zařízený pokoj. Má koupelnu s vanou, WC, bidetem, fénem, klimatizaci, trezor, satelitní TV, minibar, balkon nebo terasu, oddělené sezení.
Junior Suite Happy Baby:
stejný pokoj jako Junior Suite + navíc Happy Baby balíček obsahující: dětská postýlka, kočárek, dětská židle, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice, nočník, stupínek, WC sedátko, vanička, ochrana okrajů stolů, příbory a nádobí pro děti, přebalovací pult, koberec na hraní
Rodinná suite:
prostorný a luxusně zařízený pokoj, 2 samostatné místnosti oddělené dveřmi, koupelna s vanou, WC/bidet, fén, klimatizace, trezor, satelitní TV, mini bar, balkon nebo terasa.
Grand suite:
prostorný a luxusně zařízený pokoj, má stejné vybavení jako junior suite, je však o něco větší.

Sport a zábava:

Zdarma:
plážový volejbal, aerobik, vodní gymnastika, vodní pólo, sportovní aktivity, soutěže a hry, šipky, stolní tenis, denní a večerní animační programy, bohatý večerní program s živou hudbou

Za poplatek:
SPA centrum, masáže, 5 tenisových kurtů, biliár, stolní fotbal, fitness centrum, centrum zdraví Makadi, fotbalové hřiště, potápěčské centrum Diving Ocean, aquacentrum (banán, motorové čluny, windsurfing)

Děti:

CK Maxi dětský klub je otevřen od 10:00 do 17:00 denně kromě pátku. Program je variabilní a přizpůsobuje se potřebám a zájmům dětí. Německy mluvící tým animátorů připravuje denně nový plán aktivit, přizpůsobených každému věku zúčastněných dětí. Pro každého dětského účastníka je automaticky připraven stravovací program All Inclusive.
CK Baby Service je služba pro ty nejmenší hotelové hosty CK poskytovaná ve všech hotelech sítě RED SEA HOTELS ve spolupráci s CK Maxi dětskými kluby. CK má k dispozici ve svých hotelech různé potřeby a pomůcky k zapůjčení, resp. poskytnutí za poplatek, resp. kauci (cca 10–20 €).

Stravování:

All inclusive
lokální nealkoholické nápoje, džusy, filtrovaná káva a čaj, lokální alkoholické nápoje od 10:00–24:00
za poplatek: lokální alkoholické nápoje od půlnoci do 10:00, speciální koktejly, importované alkoholické nápoje, lahvové nápoje, čerstvé ovocné šťávy, speciální druhy káv, Lobby Bar, Mini Bar
** Podrobný rozpis all inclusive služeb obdrží klienti na recepci hotelu při ubytování **
Snídaně:bufety Sun, Sea, Sand
Oběd, snack a večeře:Tropical snack bar (lehké občerstvení, sendviče, těstoviny a hamburgery), Mexican Restaurant (mexické speciality), German & Swiss Restaurant a Beer Garden (a la carte - německé a švýcarské speciality, sendviče, pivnice), bufety Sun, Sea a Sand (obědy a večeře formou bufetu), La Terraza, Kebab Island (a la carte restaurace)

la carte restaurace v Makadi Mall určené pro večeře: Golden Dragon (čínská kuchyně), Mumbai (indická kuchyně), Tam Tam (egyptská kuchyně), Mafia Classic (italská kuchyně), La Maison de Paris (francouzská kuchyně)

Základní cena zahrnuje

  • Letištní taxy a poplatky

Základní cena nezahrnuje

  • Víza

Informace o zájezdu

Pořadatel: ETI (Express Travel Interational GmbH), IČ 6977189.
Název hotelu dle pořadatele: Grand Waterworld Makadi ****+
Lokalita dle pořadatele: Hurghada, Makadi Bay
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Waterworld Makadi Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 522 190
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 19 recenzí

Dandi duben 2023 Pěkná dovolená. Nedala jsem na hrozné recenze a udělala dobře. ... celá recenze

Terez červenec 2023 Dovolena pro nenáročné. Hotel je spise pro nenáročné, hygiena egyptská, nečekejte nic velkého, občas je někde něco opotřebováne a klimatizace hodně hučí, ... celá recenze

Ivo březen 2023 Grand Waterworld Makadi Hotel. Rozsáhlý resort, který nabízí jak pohodovou dovolenou u moře a bazénu, tak i skvělou dovolenou s dětmi. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací

Nezávazná objednávka

Grand Waterworld Makadi
    Egypt, Hurghada, Makadi Bay

Cena
15 671 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 522 190

Zájezd

1. až 4. osoba na pevném lůžku (minimálně 4 osoby)
2
15 671 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 290 Kč