Hotel The Grand Resort Hurghada

  Egypt, Hurghada, Hurghada jih

4/5

The Grand Resort

    Egypt, Hurghada, Hurghada jih
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu
CK - VÝHODY
  • Late check out
  • Early check in
  • Přímý transfer z letiště (cca 20 min.)
  • Bezplatné WIFI připojení v lobby
CK - INFO
  • Česky/slovensky hovořící delegát
  • Kulinářské speciality
  • Grand mall s restauracemi a bary
  • Vyhřívaný bazén
  • Konferenční prostory
  • Maxi kinder klub & baby servis all inclusive

Poloha:

Resort leží přímo na obchodní promenádě Grand Mall. Je vzdálený od centra Hurghady 10 km, od Sakally 7 km a od mezinárodního letiště v Hurghadě 5 km.
Nachází se zhruba 300 metrů od pláže, která je společná se sesterským hotelem Grand Hotel (hosté musí projít skrz Grand Hotel).

Vybavení:

V hotelu se nachází hlavní budova, vstupní hala s nonstop recepcí, lobby, 2 hlavní restaurace, snack bar, pool bar, pro nejmenší hosty je připraven dětský bufet, terasa na slunění, 3 hlavní bazény (1 je v zimě vyhřívaný), 2 dětské bazény (1 v zimě vyhřívaný), plážové osušky jsou připraveny v praktické plážové tašce přímo na pokoji. Dále je k dispozici lékařská péče a pokojový servis.

Pláž:

Dlouhá a čistá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře. Lehátka, matrace, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma. Hosté mohou využít plážového baru - zdarma pouze nápoje, občerstvení za poplatek.

Pokoje:

Standardní pokoje:
mají koupelnu s vanou, WC, fén, klimatizaci, trezor, satelitní TV, mini bar za poplatek, balkon nebo terasu – s výhledem na Grand Hotel, Grand Mall nebo ulici.

Deluxe pokoje:
mají stejné vybavení jako standardní pokoj, ale jsou s výhledem do zahrady nebo na bazén.

Junior Suite pokoje:
mají koupelnu s vanou, WC, fén, klimatizaci, trezor, satelitní TV, mini bar, balkon nebo terasu – s výhledem do zahrady nebo na bazén, navíc mají obývací část s posezení.

Rodinné pokoje:
majíkoupelnu s vanou, WC, fén, klimatizaci, trezor, satelitní TV, mini bar, balkon nebo terasu – s výhledem do zahrady nebo na bazén a navíc mají 2 oddělené místnosti.

Sport a zábava:

Stolní tenis, vodní volleyball, vodní handball, badminton, aerobik

Zdarma:
denní a večerní animační programy, živá hudba a večerní show v Grand Mall amfiteátru, volejbal, šachy, stolní tenis, vodní volejbal, šipky, aerobik, badminton

Za poplatek v sesterském Grand Hotelu:biliár, 2 tenisové kurty, fitness, sauna, masáže, jacuzzi

Děti:

Pro děti ve věku od 4 do 12 let je k dispozici Maxi Kinder Club, který je otevřen šest dní v týdnu od 10:00 do 17:00. Německy mluvící animátoři poskytují různorodou zábavu pro malé CK hosty, kteří se mohou těšit na soutěže, kreslení, tanec i sportovní vyžití.

Pro nejmenší CK hosty hotel nabízí k zapůjčení různé dětské vybavení (sedátko na toaletu, konvici, přebalovací pult, síť proti komárům..), dle dostupnosti a za poplatek cca 10 - 20 EUR.

Stravování:

All inclusive- bližší informace ohledně All inclusive konceptu dostanou klienti přímo na místě.

Snídaně, oběd a večeře formou bufetu ve 2 restauracích (El Mahara a Marakech), či v hotelových a la carte restauracích, případně v a la carte restauracích v centru The Grand Mall.

V hotelu se nachází také mnoho barů*, kde jsou podávané nealkoholické i alkoholické nápoje, teplé i studené nápoje, různé snacky a lehké občerstvení během dne od 10:00 do 24:00.

Za poplatek:speciální koktejly, importované alkoholické nápoje, speciální druhy káv, Lobby bar

*nápoje v rámci all inclusive programu jsou podávány také v plážovém baru sesterského Grand Hotelu (bezplatně jsou podávány pouze nápoje. Snack a jiné jidlo je již za poplatek)

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Grand Resort Hurghada *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 529 278
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 26 recenzí

Ivo březen 2023 Grand resort Hurghada. Rozsáhlý resort s několika bazény (1 v zimních měsících vyhřívaný). Je vhodný pro všechny věkové skupiny i rodiny s dětmi. Zařízen... celá recenze

Romča listopad 2021 Natažené ruce ,neboli , haló madam.. Tento hotel jsem navštívila po druhé.Nevadilo mi ,že nábytek je starý a vana rezavá , ale ta změna k horšímu , už nikdy.Je vidět ,... celá recenze

Eva z Jindřichova Hradce leden 2020 Grand resort Hurgada. Velká spokojenostatní na podzim se vracím. ..... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-grand-resort-hurghada-egypt-z2529278/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací