Islander Hotel

  Seychely, Praslin, Grand'Anse Praslin

THE ISLANDER HOTEL

    Seychely, Praslin, Seychelles
Tento hotel není aktuálně v nabídce
POLOHA

Tento malý rodinný hotel se nachází na pláži Anse Kerlan na severozápadě ostrova Praslin v nedotčené bujné přírodě u písečné pláže. Přístav je odsud 20 minut jízdy, cesta na letiště trvá cca 15 minut jízdy. Pár minut od hotelu je také zastávka autobusu, minimarket je vzdálený 5 minut chůze. Pláž Anse Georgette je vzdálená 2 km od hotelu.

UBYTOVÁNÍ

Malý rodinný hotel s pěknými zahradními bungalovy v kreolském stylu na pozemku o rozloze 4000 m2. Všechny domky stojí v pečlivě udržované zahradě a v záplavě květin nedaleko hotelové soukromé pláže. Pokoje jsou jednoduše vybaveny stropním ventilátorem a bezpečnostní schránkou. Je zde kuchyňský a jídelní kout s nádobím, mikrovlnou troubou a lednicí. Klimatizace na vyžádání za poplatek, stejně tak jako dětská postýlka.

VYBAVENÍ A SLUŽBY

Recepce, restaurace, bar, služba praní a žehlení prádla, úschovna zavazadel, parkoviště, nabídka výletů, půjčovna automobilů, parkoviště u hotelu. Restaurace Capricorn nabízí kreolské pokrmy a mořské plody a nachází se na pláži. WI-FI zdarma.

SPORT A ZÁBAVA

Koupání, opalování se, výlety po ostrově, rybářské výlety, potápění. Z pláže lze pozorovat nádherné západy slunce. Najdete zde i nově postavený altán v balijském stylu s plážovými postelemi, židlemi a stoly, jenž přímo vybízí k relaxaci. 18ti jamkové golfové hřiště Lemuria Resort and Spa se nachází nedaleko od hotelu. Okolní krajina je domovem vzácného endemického černého papouška vazy seychelského.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Islander Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 714 731
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-islander-hotel-praslin-seychely-z2714731/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Seychely

Opravdovým rájem naší krásné modré planety jsou tropické Seychely. Malebné souostroví leží východně od Afriky a pro tvorbu exotického klenotu si nemohly zvolit lepší polohu v tropickém podnebném pásu. Seychely, to nejsou jenom bělavé pláže, tyrkysové moře a aleje palem, to je také specifická flóra a fauna a především absolutní odpočinek od nahromaděného stresu. Seychelské souostroví tvoří celkem 41 tropických ostrovů. Hlavní ostrov nese jméno Mahé a může se stát konečnou destinací i výchozím bodem k poznávání dalších obydlených ostrovů. Jednotlivé ostrovy a ostrůvky jsou poměrně rozmanité, takže si každý může vybrat své zákoutí podle libosti. Hotely jsou na Seychelách kvalitní, přizpůsobené západní klientele a zároveň v souladu s okolní tropickou krajinou.

Seychely - více informací