Hotel Patra Bali Resort & Villas

  Indonésie, Bali, Kuta

THE PATRA BALI RESORT & VILLAS

    Indonésie, Bali, Kuta
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Tento luxusní 5* hotel v tradičním balijském stylu s balkony, z kterých je krásný výhled na indický oceán, je ideálním místem pro vaši dovolenou. Hotel leží v nádherné tropické zahradě, přímo na pláži v centru jižní Kuty zvané Tuban a od mezinárodního letiště Ngurah Rai je vzdálen jen 5 min. jízdy. Komfortně vybavené pokoje se stylovým nábytkem z bambusů a týkového dřeva jsou k dispozici v několika kategoriích. Na 72 pokojů typu Deluxe je umístěných do 1. patra a mají maximální kapacitu 2 osob. K pokoji náleží privátní balkon, malá lednička, kávovar, TV/SAT a WiFi připojení. Prostorný deluxe suite s panoramatickým výhledem do tropické zahrady se nachází v 1. a 2. patře hotelu. Pokoj je ideální pro 2 dospělé osoby a 2 děti (do 7 let). Rozloha pokoje je 73 m2. V pokoji je klimatizace i zdarma WiFi připojení. Dále mohou hosté využívat posezení, TV/SAT, kávovar, malou ledničku a koupelnu. Garden villa je jednopokojová vilka, dekorována v tradičním balijském stylu s masivním dřevěným nábytkem a vlastní předzahrádkou s posezením a výhledem do tropické zahrady a na oceán. Vilka poskytuje nejen pohodlí, ale také luxus a soukromí. Vilka má rozlohu 70 m2 a vlastní balkon. Její max. kapacita jsou 2 dospělé osoby. Najdete v ní malou ledničku, kávovar, TV/SAT, koupelnu a zdarma WiFi připojení.
Kromě recepce nabízí resort svým hostům několik restaurací a barů, směnárnu, business centrum, obchod se suvenýry, dětský klub, službu hlídání dětí, taneční sál a službu praní prádla. Hotel provozuje několikrát denně kyvadlovou dopravu do centra Kuty. V resortu jsou dále bazény, posilovna, tenisové kurty a možnost dalších doprovodných aktivit, jako je vodní polo, vodní volejbal či malá kopaná.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Patra Bali Resort & Villas *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 168 532
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-patra-bali-resort-villas-bali-indonesie-z2168532/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Indonésie

Indonésie je nyní čtvrtá nejlidnatější země světa. Navzdory tomu plocha celkem 17 500 ostrovů je dostatečně velká na to, aby se na každém z nich našel nějaký panenský kout stvořený pro nezapomenutelnou exotickou dovolenou. Některá jména indonéských ostrovů jsou celosvětovým synonymem pro tropický ráj. Nejznámější je v tomto ohledu Bali. Vskutku jedinečná je biota Indonésie. Žije zde po Brazílii nejvíce druhů živočichů a rostlin na světě. Umožněno je to samozřejmě četnými porosty tropického pralesa. Indonéská ekonomika je nejrychleji rostoucí v celé jihovýchodní Asii. Své zastoupení v ní má i cestovní ruch. V Indonésii je toho tolik co poznávat. Věděli jste, že v celé Indonésii se hovoří více než čtyřmi sty jazyky? Mimořádně bohatý je podmořský život kolem indonéských ostrovů, potápění a šnorchlování jsou proto velmi oblíbené a vyhledávané aktivity.

Indonésie - více informací