The Windsor Hotel

  Malta, Sliema

4/5

The Windsor

    Malta, Sliema
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Přímo na pobřežní promenádě na rozhraní středisek Sliema a St. Julian’s. V blízkosti hotelu restaurace, kavárny a obchody. Živá střediska Sliema (cca 2 km) a St. Julian’s (1,5 km) dostupná příjemnou procházkou po pobřežní promenádě nebo linkovým autobusem (zastávka u hotelu). Hlavní město Valletta cca 6 km.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, směnárna, výtah, trezor za poplatek, restaurace à la carte, lobby bar, společenská místnost, obchod se suvenýry, vnitřní vyhřívaný bazén. Na střeše bazén a terasa s lehátky a slunečníky zdarma, osušky oproti kauci.

Pokoje

DR/DRP: koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace (červenec–září), minibar, TV/sat. (ovladač oproti kauci), telefon a balkon nebo terasa.
DRS: viz DR, zrenovované, set na přípravu kávy a čaje.

Zábava

Možnosti zábavy v centru střediska. 

Stravování

Bez stravování. Možnost dokoupení snídaně formou bufetu.

Pláž

Skalnatá pláž cca 200 m.

Sportovní nabídka

Zdarma: jacuzzi.
Za poplatek: biliár, fitness, sauna.

Pro děti

Dětská postýlka zdarma (na vyžádání).

Extra služby

 

Internet

Zdarma: WiFi v lobby a v pokojích DRS.
Za poplatek: internetový koutek, WiFi v pokojích DR a DRP.

Platební karty

VISA, EC/MC, AMEX.

Maximální obsazenost

Dvoulůžkový pokoj (DR/DRP/DRS): 3 dospělí / 2 dospělí + 2 děti / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí / 1 dospělý + 2 děti / 1 dospělý + 1 dítě / 1 dospělý
Dítě do 13 let

Doba transferu

25 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Windsor Hotel ****
Vzdálenost od pláže: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 136 227
dnes 8–19 h

Hodnocení

14. nejlepší hotel v destinaci Malta

4/ 5 1 recenzí

Honza červen 2016 Windsor. Pro ty, kteří jako my od ubytování na dovolené vyžadují mít se kde slušně, čistě vyspat, kde se osprchovat a kde případně večer ch... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-the-windsor-malta-ostrov-malta-z1136227/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Malta

Oblast Středozemního moře byla vždy místem bohatých dějinných událostí. Jedním z míst, kde se střetávaly různé kultury, bylo i Maltské souostroví. Historicky souostroví vzniklo vyvýšením pevninských desek, proto na mnohých skalních útvarech je zaznamenána hladina moře během celé historie. Malta, Comino i Gozo leží velmi blízko italské Sardínie. Od severní Afriky je dělí 250 km. Barva moře, které omývá břehy ostrovů, je tmavě modrá, místy přechází do tyrkysové nebo světlemodré barvy. Skalnaté pobřeží skrývá podmořský bohatý život, který díky čistotě moře je patrný pouhým okem. Malta je ideálním cílem dovolené pro kombinaci lenošení na pláži a poznávání zdejších památek. Vzhledem k původu ostrova nenalezneme zde mnoho písečných pláží. K nejkrásnějším plážím patří pláže v zálivu Mellieha Bay a Golden Beach. Mírné středozemské podnebí umožňuje turistům trávit slunnou dovolenou od dubna do konce října.

Malta - zavedení ekologické daně

S účinností od 1. 6. 2016 je na všech maltských ostrovech (Malta, Gozo, Comino) zavedena tzv. ekologická daň a to ve výši 0,5 EUR / osoba a noc, maximálně však 5 EUR / osoba a pobyt.

Ekologickou daň budou hradit osoby ve věku od 18 let. Poplatek budou vybírat přímo ubytovatelé v místě pobytu.

Malta - více informací