Villa Athena Hotel

  Itálie, Sicílie, Giardini Naxos

Villa Athena - Sicílie pro seniory 55+

    Itálie, Sicílie
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Akce


Hotel ve vyhlášeném letovisku Giardinni Naxos, písčitá pláž cca 50 m od hotelu, v blízkosti bary, restaurace, obchody a autobusová zastávka!

Poloha

Villa Athena je 3* depandancí 4* hotelu Sporting Baia, od kterého je vzdálena cca 30 m přes ulici. Pláž nádherné zátoky Naxos se pak nachází cca 50 – 100 m od Villa Athena. Vzdálenost od letiště je 65km a centrum letoviska s obchody, bary a restauracemi je vzdáleno pouhých 100m. Klienti ubytovaní ve Villa Atheně využívají služeb hotelu Sporting Baia vč. restaurace, kde je servírována polopenze. Můžete zde relaxovat v salonu krásy, fitness centru sauně, u vnitřního bazénu nebo přímo na pláži u hotelu.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 45 min.

Vybavení hotelu

Hotel Sporting Baia disponuje recepcí, hlavní restaurací, dvěma bary, fitness centrem (za poplatek), vnitřním bazénem a spa centrem (za poplatek). Na střeše se nachází rozlehlá terasa s posezením, ze které se můžete kochat výhledem na pláž a přilehlé hory.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybaveny koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, sat. TV, elektronickým trezorem a oknem nebo balkonem nebo terasou.

Stravování

Rozšířená kontinentální snídaně bufetovou formou. Večeře servírované výběrem z menu, salátový bufet, sklenice vody a vína k večeři. Vše servírováno v hotelu Sporting Baia.

Pláž

Pláž s hrubozrnným pískem se nachází cca 50 metrů od hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Athena Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 921 323
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací