Villa Sonata Aparthotel

  Turecko, Alanya

VILLA SONATA APART HOTEL

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
STRUČNÉ INFORMACE

Vzdálenost od letiště: 130 km Nejbližší město: Alanya (400 m) Typ pláže: písčitá Vzdálenost od pláže: 300 m

POPIS

Hotel nabízí 24 hod. recepci, hlavní restauraci, a´la carte restauraci (turecká/světová), 2 bary, venkovní bazén, dětský bazén, turecké lázně, sauna, masáže, šipky, plážový volejbal, živá hudba, knihovna, služby lékaře, prádelna, směnárna, obchody, půjčovna kol a wifi internetové připojení.

POLOHA

400 m od centra města Alanya, 130 km od mezinárodního letiště Antalya

PLÁŽ

Písčitá pláž leží 300 m od hotelu, lehátka, slunečníky a osušky na pláži za poplatek, u bazénu zdarma

UBYTOVÁNÍ (standardní pokoj)*

Balkón, klimatizace, TV/SAT, telefon, mini lednice, sporák, varná konvice, koupelna se sociálním zařízením, vysoušeč vlasů *CK upozorňuje, že každý hotel nabízí ubytování v několika kategoriích pokojů, které se vzájemně liší vybavením, polohou, standardem, cenou atd. Popisky pokojů se týkají pokojů typu standard, pokud tomu není uvedeno jinak. Pro detailní popisek a cenovou kalkulaci jednotlivých typů pokojů, se obraťte přímo na naši CK nebo Vašeho prodejce.

STRAVA

Bez stravy Snídaně: formou bufetu All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou otevřeného bufetu, místní alkoholické a nealkoholické nápoje zdarma, za poplatek: importované nápoje a veškeré nápoje po 22:00

SPORT A ZÁBAVA

Spa centrum, masáže, turecké lázně, sauna, šipky, plážový volejbal, živá hudba, knihovna

SLUŽBY ZA POPLATEK

Spa centrum, masáže, turecké lázně, sauna, služby lékaře, prádelna, směnárna, trezor a telefon na pokoji, obchody, půjčovna kol

PRO DĚTI

Dětský bazén, dětské židličky v restauraci, dětské postýlky, hlídání dětí za poplatek

DODATEČNÉ INFORMACE

Upozornění : Storno podmínky se liší na základě objednané letecké přepravy. Doprava se SUNEXPRESS/ MGA AVIATION: přímé lety Praha – Antalya – Praha v letní sezóně 2023 Doprava s Pegasus Airlines : lety operovány v zimní sezóně 2022/2023 s mezipřistáním v Istanbulu (obousměrně). Letenky jsou nerefundovatelné, storno poplatek je ve výši 100% z ceny letenky. Klienti nesou plnou zodpovědnost za správnost údajů na smlouvě. Změna jména není možná.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Sonata Aparthotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 401 424
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-villa-sonata-apart-hotel-alanya-turecko-z2401424/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací