Hotel La Giara

  Itálie, Apulie, Vieste

LA GIARA

  Itálie, Apulie, Gargano, Vieste
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Charakteristika

výborně umístěný rozlehlý areál se nachází jen pár metrů od pláže Molinella. Pobyt vhodný pro rodiny s dětmi i sportovně založené klienty.

Ubytování

apartmány jsou jednoduše a prakticky zařízeny, vždy s vybaveným kuchyňským koutem, SPR+WC, klimatizace, veranda. B2: (35 m2, max. 2 osoby) ložnice se dvěma lůžky, denní místnost s kuchyňským koutem. B4: (35 m2, max. 4 osoby) ložnice se dvěma lůžky, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem. C6: (50 m2, max. 6 osob) dvě ložnice po dvou lůžkách, denní místnost s rozkládacím dvojlůžkem a kuchyňským koutem.

Postýlka

není k dispozici, možno vzít vlastní (do max. počtu osob).

Služby

restaurace, bar, pizzerie, obchod, TV místnost, Wi-Fi, prádelna (za poplatek), půjčovna kol, fitness, stolní tenis, plážový volejbal, škola a pronájem surfů, dětský koutek, animační programy. Klubová karta (13/6-5/9), kterou je nutno při příjezdu zaplatit, zahrnuje: bazén a víceúčelové hřiště na tenis a minifotbal.

Parkování

v areálu.

Vzdálenost od centra

Vieste 3,5 km.

Vzdálenost od pláže

100 - 500 m.

Pláž

písečná, ohraničená skalnatými výběžky. Plážový servis (1 slunečník + 2 křesla/ apartmán) zahrnut v ceně pobytu (do 1/8 a po 29/8), v ostatních termínech možno dokoupit na místě.

Zvíře

povoleno jen malé, na vyžádání, zdarma.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 248 281
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací