Weare La Paz Hotel

  Španělsko, Tenerife, Puerto de la Cruz

Weare La Paz

    Španělsko, Tenerife, Puerto de la Cruz
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

V tomto nedávno zrekonustrovaném hotelu v Puerto de la Cruz budete moci zažít Tenerife, o kterém se vám ani nesnilo. Ať už cestujete na Tenerife s dětmi nebo plánujete útěk ve dvojici nebo s přáteli, v hotelu Weare La Paz budete mít vždy po ruce vše, co potřebujete.

Přehled

bazén obklopený zahradou s výhledem na Teide terasa na slunění s balijskými lehátky služby SPA a wellness pěkné pokoje

Stručná poloha

900 m od pláže Playa Martianez klidné rezideční zóna transfer z letiště cca 90 minut

Poloha

Hotel se nachází ve středisku Puerto de la Cruz na severní straně ostrova Tenerife. Letiště je vzdáleno od hotelu necelých 90 km. Nejbližší pláž Playa Martianez, s černým pískem, se nachází od hotelu cca 900 m. U této pláže se nachází oblíbený komplex Lago Martiánez, jedná se o komplex bazénů, jezer se slanou mořskou vodou, zahrad. Původní přístavní město Puerto de la Cruz je rozděleno na historickou a moderní část, a tak každý si najde to své. Posedět a popíjet dobrou kávu či víno můžete v kavárničkách a restauracích, které jsou nejen na náměstí a pobřežní promenádě, ale prakticky na každém rohu.

Vybavení hotelu

4* hotel disponuje vstupní halou s recepcí, která je otevřená 24 hodin denně a rádi vám zde poradí a poskytnou turistické informace. Dále z vybavení tohoto hotelu lze jmenovat, výtah, bar, restauraci, bazén pro dospělé a děti (vyhřívané), relaxační bazének, zahrada, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, služba prádelny (za příplatek), internetové připojení, služby SPA a wellness (za poplatek). Je zde nabídka volnočasových aktivit a zábavných programů pro hosty.

Vybavení pokoje

Standartní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou zařízené v moderním stylu a jsou vybaveny plně vybavenou koupelnou, telefonem s přímou volbou, balkonem, satelitní TV, psacím stolem, vysoušečem vlasů, trezorem a minibarem a připojením WiFi. Všechny pokoje mají balkon. Pokoje Superior jsou zařízené v moderním stylu a jsou vybaveny plně vybavenou koupelnou, telefonem s přímou volbou, balkonem, satelitní TV, psacím stolem, vysoušečem vlasů, trezorem a minibarem a připojením WiFi. Pokoje jsou ve vyšších patrech s výhledem na moře nebo na horu Teide. Pokoje jsou maximálně dvoulůžkové.

POKOJ STANDARD

Standartní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou zařízené v moderním stylu a jsou vybaveny plně vybavenou koupelnou, telefonem s přímou volbou, balkonem, satelitní TV, psacím stolem, vysoušečem vlasů, trezorem a minibarem a připojením WiFi. Všechny pokoje mají balkon.

POKOJ SUPERIOR

Pokoje Superior jsou zařízené v moderním stylu a jsou vybaveny plně vybavenou koupelnou, telefonem s přímou volbou, balkonem, satelitní TV, psacím stolem, vysoušečem vlasů, trezorem a minibarem a připojením WiFi. Pokoje jsou ve vyšších patrech s výhledem na moře nebo na horu Teide. Pokoje jsou maximálně dvoulůžkové.

Stravování

polopenze formou bufetu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Weare La Paz Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 921 915
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-weare-la-paz-tenerife-spanelsko-z1921915/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací