Hotel Xperience Kiroseiz Premier Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay

Xperience Kiroseiz Premier

    Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu
Poloha:

Hotel vhodný pro rodiny s dětmi má 340 pokojů. K dispozici je lobby s recepcí, trezory a bankomat, a dále např. diskotéka, nákupní pasáž Kiroseiz a klub zdraví. Mezi další výhody patří rozmanitá nabídka restaurací a různé bary. V areálu jsou 4 bazény (2 vyhřívané v zimě) a 2 samostatné dětské bazény (1 vyhřívaný) a aquapark.
Pláž se nachází na Kiroseiz Hill Top Beach a Sandy Golden Beach, což je asi 15 minut kyvadlovou dopravou bez poplatku. Plážová lehátka, slunečníky a ručníky jsou zdarma jak na pláži, tak u bazénu.

Pokoje:

Dvoulůžkové pokojemají sprchu, WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, telefon, minibar, satelitní TV, balkon / terasu.
Nadstandardní pokoje jsou prostornější.
Rodinné pokojemají 2 ložnice.

Sport a zábava:

Zdarma: aquapark, posilovna, plážový volejbal, šipky.
Za poplatek: billiard, stolní tenis, jacuzzi, parní lázeň, sauna, tenis, potápěčská škola na pláži.

Děti:

Oddělený dětský bazén, aquapark, dětské hřiště.

Stravování:

All inclusive:Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, všechny místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10 do 24 hodin, kromě čerstvých džusů

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Xperience Kiroseiz Premier Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 658 319
dnes 8–19 h

Lokalita

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací